Consultancy & In-company trajecten


Wil jij professioneel advies over het verbeteren van de koffie op het werk, de instellingen van de geïnstalleerde machines bij jou optimaliseren voor de beste kwaliteit of een in-company traject? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Als onafhankelijk koffie-vakvrouw werk ik in opdracht van vele koffiebranderijen en Horecazaken in Nederland. Daarnaast behoren een aantal grote bedrijven en multi-nationals tot mijn opdrachtgever. Hieronder een greep uit de bedrijven die ik adviseer en/of train:

“Via onze gezamenlijke partner Brita Nederland hebben wij Rose van Asten leren kennen als een zeer gepassioneerde koffiekenner. Hierdoor zijn wij voor onze interne koffietraining met Rose in gesprek gegaan. De training was zeer leerzaam, zelfs collega’s die al jaren in het vak zitten en dagelijks met koffie bezig zijn hebben nieuwe dingen geleerd. De training was voor ons zeer waardevol omdat er aandacht was voor zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden verder ontwikkelen. Het in de praktijk brengen van de geleerde theorie was zeer interessant. Wij werden uitgedaagd om aan de slag te gaan en vooral na te denken over wat wij dagelijks aan het doen waren. Ik zou Rose van Asten aanbevelen aan iedereen die meer wil leren over koffie. De opzet van de training maakt dat de passie die Rose heeft voor koffie zelf ook ervaren wordt.”

Menno Meester

Commercieel Directeur, Coffee Fresh

“Peeze staat voor kwaliteit en dat is precies wat Rose levert. Alleen kwaliteit gaat in dit geval niet samen zonder passie. Rose weet haar cursisten zo te passioneren dat er meer liefde voor koffie zal ontwikkelen. Dat is precies wat we willen bereiken, dat men verliefd wordt op koffie. Naast passie is een professionele houding ook belangrijk want onze klanten variëren van horecamedewerker in de lokale lunchroom tot aan het Koningshuis. Rose is net een kameleon en weet zich aan ieder mens en situatie aan te passen. Kortom, wil je meer kennis over koffie vergaren, dan ben je bij Rose op het juiste adres. Zij weet je mee te nemen op een reis door de wereld van koffie. Van oorsprong tot in het kopje.”

 

Wendy van der Kamp

Peeze Academy, Peeze

Under construction 😉 Andere referenties volgen