(Latte Art) Workshops


 

Coffee & Cocktails 
Bartenders en barista’s hebben meer gemeen dan je denkt. En als ze met al hun kennis samenkomen…..dan krijg je een heerlijke blend van smaken, aroma’s en beleving. Wil jij de basistechnieken van bartenders leren zodat je nog meer uit je baristakennis kan halen, dan is Coffee & Cocktails de workshop voor jou. Je leert de geschiedenis en cultuur van bartending en cocktails van niemand minder dan NK bartending kampioen Troy Rondon Gasque. Uiteraard ga je zelf ook flink aan de slag met shaken stirren en extraheren 😉 totdat je zelf de lekkerste koffiecocktails kan maken! Schrijf je snel in!
 
 
Praktische zaken 
  • De workshop duurt 3 uur 
  • Deze Coffee & Cocktails workshop wordt gegeven door NK bartending kampioen Troy Rondon Gasque.

Data, prijzen en meer informatie

 

Basic Latte Art Workshop

Het schenken van prachtige figuren met melkschuim in de espresso is een vaardigheid die je niet mag missen als barista. Deze vaardigheid leer je in de Latte Art Basic workshop. Jouw gasten zullen je hiervoor roemen. Een koffie moet vooral lekker zijn, maar het is ook belangrijk dat een koffie er smakelijk en ‘Insta-waardig’ uitziet.

Inhoud workshop

Tijdens deze Latte Art Basic workshop gaan we in op de bestanddelen en structuur van melk. Ook staan we stil bij de keuze van de melkkan. Vervolgens gaan we het schenken van tulpen, rosetta’s en hartjes oefenen. De nadruk hierbij ligt op de goede schenktechniek aanleren en deze geheel eigen maken.

Data, prijzen en meer informatie

Latte Art Techniques and Design 

Wil je de mooiste figuren schenken én etchen maar ook de mooiste figuren zelf ontwerpen? Dan is de Latte Art Techniques and Design de perfecte latte art training voor jou. Vanuit een tekening werken naar de juiste technieken om jouw figuur werkelijkheid te maken, wie wil dat niet! Niemand minder dan meervoudig Nederlands Latte Art kampioen Nick Vink leert jou de fijne kneepjes van het vak. Hij is een van de grootste innovators in het ontwerpen van latte art figuren. Hij kent elke techniek om de figuren nog exclusiever te maken.  

Inhoud workshop

Tijdens deze Latte Art Techniques and Design workshop gaan we diep in op alle verschillende technieken die er zijn om latte art te creëren en hoe je deze onder controle houdt tijdens het schenken. Je leert de vaardigheden om zelf als een professional te ontwerpen, schenken, slepen en etchen. Je leert daarbij maximaal controle te krijgen zodat je de gekste figuren ook daadwerkelijk kunt schenken. Geef je creativiteit de vrije loop, en maak de mooiste latte art figuren.

Data, prijzen en meer informatie

Latte Art Professional

Wil je de mooiste figuren schenken die een perfecte verhouding hebben en een heel goed contrast, dan is deze workshop op jouw lijf geschreven. Niemand minder dan meervoudig Nederlands Latte Art kampioen Nick Vink leert jou de fijne kneepjes van het Latte Art Professional vak. 

Inhoud workshop

Tijdens deze Latte Art Professional workshop gaan we diep in op de structuur van melk en hoe je deze onder controle houdt tijdens het schenken. Je leert de vaardigheden als een professional om alle basis figuren tot in de perfectie te schenken. Ook vergroot je je controle tijdens het schenken zodat je figuren nog meer contrast en nog fijnere lijnen krijgen . Tot slot gaan we in op de keuze van de melkkan die ondersteunt bij het perfect schenken van de figuren.  

 Prijzen en meer informatie